Gezonde restaurants in Maastricht

08/09/2022
|
495
verse basilicum

Na een dagje Maastricht heb je waarschijnlijk al ontzettend veel gelopen en heb je niet de neiging om een vette hap te gaan eten. Je kunt ook gewoon op zoek gaan naar een gezond restaurant in Maastricht. Maastricht heeft over het algemeen veel gezonde restaurants. Ben jij op zoek naar een gezonde snack, lunch of maaltijd? Neem dan een kijkje bij de volgende restaurants.

SAP Bagel & juice bar

Ne naam verklapt eigenlijk al het concept van deze hippe tent. Je krijgt hier ontzettend lekkere verse juices. Maar niet alleen dit. Bij SAP krijg je ook lekkere bagels en salades. Je kunt hier dus je eigen bagel helemaal zelf samenstellen en daarnaast is ook nog alles vers. Je kunt dus kiezen waar jij op dat moment zin in hebt. Je kunt bij SAP gezellig een middag lunchen met vrienden, maar de locatie is ook perfect voor een werkafspraak.

Bijzonder

Ook bij bijzonder spreekt de naam eigenlijk al voor zich. Het is een bijzondere plek die zich op de vijfde kruising op sint pieter bevindt. Het belangrijkste om te weten is dat het erg lekker is, maar daarnaast zijn de ingrediënten allemaal eerlijk. Wat wil je nog meer? Je krijgt er veel groenten, vis, vlees, zuivel, verse basilicum en ga zo maar door! Ze hanteren bij Bijzonder het foodharing concept waarbij je kleine porties hebt om te delen. Zo proef je nog eens de bijzondere smaken van deze plek!

Eetcafé Ceramique

Dit eetcafé is gelegen in de Rechtstraat in Wyck. Het is een bijzondere plek om te eten, want je kunt hier kiezen uit vegetarisch, veganistisch, duurzaam maar ook vlees en vis. Deze combinatie kom je niet vaak tegen. De gerechten zijn daarnaast ook nog eens biologisch en seizoensgebonden. Men noemt dit restaurant ook wel het Groenste restaurant van Maastricht. Dit is ook te zien aan het interieur.  

Marres Kitchen

Deze plek wordt over het algemeen zo bijzonder gevonden dat ie niet wordt verteld. Het is er namelijk al druk genoeg. Hij hoort absoluut in dit rijtje thuis. Bij Marres Kitchen proef je verschillende en de lekkerste gerechten uit het Midden-Oosten. Alle ingrediënten zijn vers en de locatie is adembenemend. Zowel van binnen als van buiten. Als je toevallig in Maastricht bent, ga hier absoluut een keer genieten van het eten!

De volgende keer dat jij in Maastricht bent, kun je eens op deze verschillende locaties gaan eten. Je zult hier absoluut geen spijt van krijgen!

Lees ook:  Veilig wonen in Maastricht

Recent

Maastricht, het romantische hart van Limburg
De jeugd spreekt steeds meer Limburgs
De mooiste evenementenlocaties in Limburg
Ontdek de prachtige natuur in Limburg
Waarom gebruiken we aanbestedingen?

Meer in deze categorie

Ontdek de prachtige natuur in Limburg

|

Invloed van weeromstandigheden op je skincare routine

|

Natuurlijke elementen in Bohemian interieurs

|

De bekendste influencers in Limburg: dit zijn ze

|
© Copyright De Limburgse Krant 2024
hello world!