De bekendste influencers in Limburg: dit zijn ze

25/10/2023
|
879
influencer

In Limburg wonen genoeg influencers die actief zijn op social media, zoals Instagram, YouTube en TikTok. Deze influencers hebben een grote invloed op hun volgers en kunnen trends maken. Ook kunnen ze producten promoten of sociale kwesties bespreken. In deze blog gaan we het hebben over de bekendste influencers in Limburg.

Sjors Peter

De rapper uit Brunssum, geboren op 31 mei 1992, werd vooral bekend na zijn verschijning op het tv programma Man Bijt Hond. De zin “net pindakaas gegeten” zal iedereen in tranen van het lachen hebben gebracht. Hij is dus niet per se bekend om zijn rap-skills, maar vooral om zijn accent.

Hij heeft een aantal bekende singels zoals “Zomer in Nederland”, “Gratis Wiet”, “Mijn Level” en “De Ware Liefde”.

Naast zijn carrière als rapper heeft hij ook een tijdje gewerkt als pornoster. Ook trainde hij veel en vond hij zichzelf een bodybuilder.

Dylan Haegens

Dylan is een bekende Youtuber geboren in Venray. Hij was een van de eerste Youtubers in Nederland en begon zijn carrière in 2010. Sindsdien heeft hij nooit meer achter zich gekeken en is hij ieder jaar groter en bekender geworden.

Op 8 januari 2017 behaalde hij met zijn Youtube kanaal de 1 miljoen abonnees. Op dat moment besloot hij ook om het groter aan te pakken. Hij ging zijn team waarmee hij content produceert uitbreiden. Hij kocht een kantoor en liet er ook mensen stage lopen.

Jay Francis

Jay Francis, geboren in Sittard, werd vooral bekend onder de naam ‘Tisjeboy Jay’. Hij heeft deze naam veranderd, omdat hij ondertussen al 29 jaar is geworden en dus geen boy meer is.

Hij is voor bekend geworden door zijn deelname aan Temptation Island Vips en zijn vrolijke video’s. Ook zijn opvallende uitspraken tijdens de corona pandemie hebben hem bekender gemaakt.

Bekijk hier de nieuwste Samsung Galaxy S22 Plus hoesjes op Telefoonhoesje.nl en misschien kun jij ook een influencer worden.

Wil jij net zoals de influencers op pad gaan met de camera door Limburg heen. Lees in deze blog waar je de beste foto's en filmpjes kan maken in Limburg.

Meer blogs lezen? Lees tips om je kleine woonruimte groter te laten lijken

Lees ook:  Verkoelen in Limburg, zo doe je dat!

Recent

De mooiste evenementenlocaties in Limburg
Ontdek de prachtige natuur in Limburg
Waarom gebruiken we aanbestedingen?
Invloed van weeromstandigheden op je skincare routine
Welke drankjes drinkt Limburg tijdens de carnaval?

Meer in deze categorie

Ontdek de prachtige natuur in Limburg

|

Invloed van weeromstandigheden op je skincare routine

|

Natuurlijke elementen in Bohemian interieurs

|

Hoe maak je een perfecte feestplaylist?

|
,
© Copyright De Limburgse Krant 2024
hello world!