De beste Chinese restaurants in Limburg

09/03/2022
|
762
chinees maastricht

Natuurlijk kun je je in Limburg te goed doen aan zuurvlees en vlaai, maar af en toe is het ook goed om verder te kijken dan dat. We hebben bijvoorbeeld allemaal wel eens het gevoel dat we ongelofelijke trek hebben in Chinees eten. Als je ook in zo’n bui hebt, moet je eens een van onderstaande restaurants proberen.

Restaurant La Chine

Dit restaurant is de eerste Chinese eetgelegenheid die zich in Maastricht vestigde in 1951. La Chine is een echt familiebedrijf en is gelegen aan de markt van Maastricht. Door hun ervaring weten ze precies wat mensen lekker vinden. Nog een pluspunt: in de zomer kun je ook op het terras genieten

Chinees restaurant Chi

Wil je lekkere, verse, Chinese gerechten? Dan moet je deze Chinees in Maastricht eens proberen. Chi gebruikt heel veel lokale producten en probeert regelmatig nieuwe gerechten op de kaart te zetten.

Pom Lai Geleen

Behalve Chinese gerechten heeft restaurant Pom Lai ook enkele gerechten uit Singapore en Maleisië op de kaart staan. Ook besteedt het restaurant aandacht aan wijn met een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Bij Pom Lai kun je ook terecht als je een feest voor een grotere groep wilt organiseren, want het restaurant heeft een speciale zaal beschikbaar voor groepen tot 50 personen. De lekkerste Chinees in Sittard-Geleen!

Paradiso Hoensbroek

Op welke manier kun je beter de Aziatische keuken ontdekken dan door zelf je gerechten samen te stellen? In een wokrestaurant kun je verschillende soorten groenten, vis vlees en sauzen proberen. Natuurlijk zijn er ook andere hapjes zoals sushi die je kunt uitproberen. En mocht je toch zin hebben in friet of snack, dan kun je die ook gewoon pakken.

Restaurant Azië

Met het menu van restaurant Azië in Weert ben je de traditionele Chinees in Maastricht zo vergeten. Azië neemt je mee langs verschillende keukens die je allemaal eens moet proberen. Net als je tripje naar Weert moet je dit dinertje even goed plannen, want je moet van tevoren reserveren.

Familie Wong

De geschiedenis van het restaurant van de familie Wong gaat terug tot de jaren ’80 van de vorige eeuw. Het restaurant ligt dicht bij het idyllische centrum van Weert. Het restaurant is vooral gespecialiseerd in Kantonese gerechten.

Long Sing

Dit Aziatische restaurant zal je verassen met een diversiteit aan gerechten die bereid worden door een Kantonese kok. Long Sing serveert heel veel verschillende keukens dus voor iedereen is er wel een gerecht waar hij dol op gaat worden!

Rose Garden Tegelen

Wie Tegelen zegt, zegt Rose Garden en andersom. Net als bij een Chinees in Maastricht kun je hier de beste kwaliteit en service verwachten. Elk weekend is er een uitgebreid buffet, maar eet je liever een gerecht van de kaart, dan kan dat ook.

Lees ook:  Verkoelen in Limburg, zo doe je dat!

Recent

Maastricht, het romantische hart van Limburg
De jeugd spreekt steeds meer Limburgs
De mooiste evenementenlocaties in Limburg
Ontdek de prachtige natuur in Limburg
Waarom gebruiken we aanbestedingen?

Meer in deze categorie

Maastricht, het romantische hart van Limburg

|

De jeugd spreekt steeds meer Limburgs

|

De mooiste evenementenlocaties in Limburg

|

Welke drankjes drinkt Limburg tijdens de carnaval?

|
© Copyright De Limburgse Krant 2024
hello world!